Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Optzeci de agenţi economici au oferit 1.842 de locuri de muncă vacante

La Bursa de vineri

Optzeci de agenţi economici au oferit 1.842 de locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor a organizat vineri, 25 septembrie 2015, la Centrul de Afaceri „Oradea Trade Center", Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

„Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi absolvenţi de orice formă de învăţământ, promoţia 2015 să-şi găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră şi partenerii noştri. După reuşita burselor organizate în acest an, avem speranţa că şi Bursa locurilor de muncă pentru absolventi de astăzi va fi un real succes şi vom reuşi, astfel, să dovedim, încă o dată, că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii", a declarat, înainte de eveniment, dl Bekesi Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.
Evenimentul a fost o nouă reuşită, după cum aveam să aflăm tot de la directorul executiv în prezentarea bilanţului târgului: „La acest eveniment au participat 80 de agenţi economici care au oferit 1.842 de locuri de muncă vacante, din care 359 pentru persoanele cu studii superioare. Au participat 800 de persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 223 de persoane au fost selectate la interviu în vederea angajării".
Succesul se datorează, spunem noi, în egală măsură, organizatorilor, echipei d-lui director, cât şi firmelor participante, care ştiu că aici găsesc mediul propice pentru a testa piaţa forţei de muncă şi a găsi cele mai potrivite persoane pentru angajare.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Optzeci de agenţi economici au oferit 1.842 de locuri de muncă vacante.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020