Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un nou proiect la început de nou an şcolar

Rotaract - un club cu inimă mare!

Un nou proiect la început de nou an şcolar

Odată cu venirea toamnei, ca în fiecare an, Rotaract Club Oradea are grijă ca unii copii, cu o situaţie financiară precară, să aibă materialele necesare noului an şcolar.

În acest an, ne-am îndreptat atenţia asupra elevilor din clasele pregătitoare şi grupelor de grădiniţă, de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 1 Oradea.
Împreună cu doamna director Carmen Ilisie, am stabilit materialele care ar fi necesare acestor copilaşi, astfel am dotat şcoala cu: tablă, socotitori, puzzle, cuburi, figuri geometrice, truse logi II, suport de lemn pentru cifre, obiecte mici de lemn pentru formarea mulţimilor, biluţe de lemn pentru înşiruire, incastre animale, numere etc.
Am făcut o vizită acestor copii, timp în care ne-am jucat cu ei. Am realizat un lucru mărunt, dar care a însemnat foarte mult pentru ei. Bucuria şi energia lor ne-au încărcat pozitiv şi ne-au umplut sufletele de bucurie pentru că am reuşit, încă o dată, să aducem zâmbete pe feţele unor copii minunaţi.
Cipriana Iancu
responsabil Comunicare Rotaract Club Oradea
Felicitări, Cipriana!
Gestul vostru nu poate să-i sensibilizeze numai pe acei copii minunaţi şi nevinovaţi de starea şi situaţia lor, ci şi pe alţii şi întreaga comunitate!
Felicitări, Rotaract!
Ovi
P.S. Pentru mai multe poze, accesaţi Galeria foto: Un nou proiect la început de nou an şcolar. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 18 octombrie 2019