Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Oradea intră în lupta pentru sănătatea femeilor

Duminică, Campanie pentru sănătatea sânilor

Oradea intră în lupta pentru sănătatea femeilor

Duminică, 11 octombrie 2015, Oradea se alătură Campaniei pentru Sănătatea Sânilor printr-un eveniment de informare organizat de echipa locală AVON Cosmetics România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea.

Marşul „Trupelor Roz" are startul la ora 17.30, de pe Strada Republicii (intrarea pe strada pietonală dinspre Magazinul Crişul) şi se încheie în Cetatea Oradea.
O femeie din opt din România riscă să dezvolte cancer la sân şi, anual, 5.600 de românce sunt diagnosticate cu această maladie. Dintre ele, 90% ajung la medic în stadii avansate ale bolii, atunci când şansele de supravieţuire sunt reduse. Dar cancerul la sân poate fi tratat şi chiar vindecat: descoperit în fazele primare, rata de supravieţuire este de 94%. Din cauză că semnele acestei maladii sunt vizibile abia în ultimele stadii ale bolii, controlul periodic este singura metodă prin care femeile pot afla că sunt bine.
În luna octombrie, lună dedicată la nivel internaţional luptei împotriva cancerului la sân, echipa AVON alături de Primăria Oradea pregăteşte pentru orădeni ziua de 11 octombrie ca zi în care aceştia vor afla cum pot depista din timp cancerul la sân şi care sunt modalităţile prin care pot sprijini femeile din România diagnosticate cu această maladie.
Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz. Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală. „În fiecare an, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, invităm femeile să facă o promisiune pentru viaţă, le vorbim despre modalităţile de diagnosticare precoce a cancerului la sân şi încurajăm echipele de vânzări şi voluntari să susţină evenimentele de informare despre lupta împotriva cancerului la sân", a declarat Geta Domuţa, director regional de vânzări.
Tratarea bolilor oncologice o prioritate pentru oraşul Oradea!
Primăria Oradea a finanţat cu sprijinul Ministerului Sănătăţii construcţia unuia dintre cele mai moderne Centre Oncologice din ţară. Acesta a fost inaugurat în decembrie 2012 şi de atunci aici au fost trataţi peste 9.333 bolnavi, atât prin chimioterapie cat şi prin radioterapie. Conducerea Primăriei şi cea a Spitalului fac demersuri pentru a atrage capital uman de calitate care să poată folosi aparatura modernă achiziţionată şi să ofere pacienţilor cele mai bune servicii medicale posibile. Toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer sunt cuprinşi în programul naţional de  tratament al bolnavilor cu afecţiuni oncologice şi beneficiază în cadrul Centrului Oncologic de consultaţii, servicii de spitalizare continuă şi de zi pentru curele de citostatice  şi de şedinţe de radioterapie.
Despre AVON
AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent.
De peste 13 ani, Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor şi Campania Respectului luptă împotriva cancerului la sân şi a violenţei domestice prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. În tot acest timp, compania a donat 2,9 milioane de dolari, iar 8 centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultimă generaţie.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi website-urile campaniilor CSR AVON: www.avoncampaniisociale.ro şi paginile www.facebook.com/StopCancerlaSan, dar şi
pagina de Facebook a Marşului „Trupele Roz" https://www.facebook.com/events/832112703553746/
Geta Domuţa

Trimite email

duminic, 18 august 2019