Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

START - O viață de calitate în siguranță

Vineri, dezbateri la C.N. Mihai Eminescu

START - O viață de calitate în siguranță

În atenția organizațiilor neguvernamentale: Seria de dezbateri "Serbările Normalității - celebrarea unei normalități care exclude și condamnă violența domestică, traficul de persoane și lipsa egalități de șanse".

Doamna Ioana Liana Cazacu, secretar de stat, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați vă invită să participați la dezbaterea, organizată vineri, 23 octombrie 2015, în sala festivă a Colegiului Național Mihai Eminescu, la ora 18.00, în cadrul proiectului "START - O viață de calitate în siguranță " POSDRU/170/6.3/ S/146738.
Dezbaterile au ca scop conștientizarea la nivel local a principiilor egalității de șanse și a problematicilor prevenirii și combaterii violenței domestice și a traficului de persoane.
Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta măsuri integrate cu abordare sistemică și
națională de prevenire și combatere a violenței domestice și traficului de persoane.
Andreea Pontos,
expert informare

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.