Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concurs de Halloween

Joi, la ,,Pedagogic”

Concurs de Halloween

La Colegiul Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea, sărbătoarea de Halloween a fost marcată de profesorii de engleză la opt clase gimnaziale printr-un concurs, grupat pe patru secțiuni: desene, dovlecei, costume (multe costume eco) și povești originale, toate având drept tematică sărbătoarea de Halloween.

La eveniment a fost invitată și conducerea colegiului, doamna director, prof. Teușdea Alexandrina și doamna director adjunct, prof. Szecsanszky Eniko. În  organizarea și desfășurarea manifestării s-au implicat profesorii: Marc Patricia, Vidican Alina, Krenek Claudia, Ile Angela, Chelariu Estera, Neșiu Sânziana și Clonda Andrea.
Concurenții au reprezentat clasele a V-a A, B, C și D, a VI-a A, B, C și D. Ei au demonstrat multă imaginație și fantezie, mai ales când este vorba despre o sărbătoare atât de controversată, dar îndrăgită de cei mici.
Evenimentul s-a desfășurat în Centrul de Informare și Documentare și a fost nuanțat de interpretarea inedită a două artiste: Vesa Georgia și Cotuna Briana.
Patricia Marc & Alina Vidican
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concurs de Halloween. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 4 august 2020