Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un proiect unicat, o activitate dulce și un carnaval pe cinste, toate numai la Grădi 34

Pentru o alimentația sănătoasă și o sănătate fizică de fier

Un proiect unicat, o activitate dulce și un carnaval pe cinste, toate numai la Grădi 34

Pe durata a doi ani (2014-2016), derulăm proiectul internațional Erasmus +, parteneriat strategic școlar cu șase țări: Polonia, Spania, Marea Britanie, Slovenia, Letonia și Cipru. Suntem singura grădiniță din județ implicată într-un astfel de proiect, intitulat European Child - Healthy Body, Clever Mind.

Specificul proiectului ține de probleme actuale stringente, precum alimentația sănătoasă și sănătatea fizică, priorități educative majore, indiferent de vârsta copiilor.
,,Salam de biscuiți ca la mama acasă"
Vineri, 30 octombrie 2015, la Grădinița Nr. 34 din Oradea, la grupele coordonate de prof. Anima Vereș și Daniela Lezeu, s-a desfășurat activitatea ,,Salam de biscuiți ca la mama acasă".
Copiii au învățat din ce se face și cum se face această prăjitură bună și sănătoasă, deloc complicată și costisitoare, la îndemâna oricui. Micii patiseri au fost foarte încântați să participe fizic și faptic la prepararea și mai apoi la (de)gustarea bunătăților.
Carnavalul toamnei
La sfârșit, cu inima deschisă,  maeștrii patiseri și-au îndulcit colegii mai mici (din grupa mică), cu salamul de biscuiți (făcut de ei) ca la mama acasă.
Bucuroși, și noi și ei, de reușită și de gestul făcut, am cântat, am dansat și ne-am costumat în cadrul ,,Carnavalului toamnei", care a urmat la grupa condusă de prof. Anima Vereș și Dorina Miescu.
O asemenea toamnă bogată, colorată și dulce să tot ai și să vrei să trăiești cât ești mic, dar nu numai...!
Prof. Anima Vereș
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Un proiect unicat, o activitate dulce și un carnaval pe cinste, toate numai la Grădi 34. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020