Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Începe suita de conferinţe „Cunoaşte-te pe tine însuţi!”

Astăzi, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor

Începe suita de conferinţe „Cunoaşte-te pe tine însuţi!”

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai" Bihor găzduieşte, începând de astăzi (vineri, 13 nov. 2015), de la ora 16.00, suita de conferinţe „Cunoaşte-te pe tine însuţi!" - sesiuni de autocunoaştere şi dezvoltare personală susţinute de dna Maria Livia Tăutu, astrolog numerolog.

Maria Livia Tăutu are 26 de ani de studii în domeniul astrologiei şi numerologiei, dar şi o bogată experienţă de viaţă, activităţi de consiliere şi participări la congrese naţionale şi internaţionale.
 Despre întâlnirea de vineri, 13 nov., dna Tăutu spune: „Vom descoperi noi perspective asupra evoluţiei personale, care ajută la creşterea gradului de spiritualitate, dar şi asupra tipurilor de energie dominante şi a lecţiilor de viaţă majore care străbat zodiile, planetele şi aspectele lor în vieţile noastre. Cu ocazia acestor întâlniri se va face un program de proiecţie pentru a putea înţelege mai bine ce reprezintă astrologia şi numerologia pentru noi şi cum putem să ne planificăm mai bine viaţa în funcţie de fazele, ritmurile şi ciclurile Universului. Fiind informaţi despre aspectele planetare majore, vom descoperi tainele Horoscopului European şi ale celui Chinezesc, al Maimuţei Roşii de Foc în 2016, dar şi ce reprezintă Anul numerologic în interpretarea individuală, în anul Universal al numărului 9 în 2016".
Datele de contact ale dnei Maria Livia Tăutu sunt: tel. 0752.024.380, email: astreopal@yahoo.com
Paul Zoț

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.