Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La „Panteonul Familiei”

Invitația către orădeni

La „Panteonul Familiei”

Vă invităm să participaţi la festivitatea decernării premiilor Revistei Familia, ce va avea loc astăzi (joi, 19 noiembrie 2015), ora 17.00, la Muzeul Aurel Lazăr din Oradea.

Cu acest prilej va fi vernisată expoziţia aniversară „Panteonul Familiei", ce cuprinde imagini ale unor personalităţi evocate în revistă. Sunt invitaţi scriitorii premiaţi cu acest prilej: Ion Pop, Alexandru Cistelecan, Aurel Pantea, Viorel Mureşan, Radu Aldulescu, Andreea Pop, Roxana Cotruş.
Redacția Revistei de Cultură Familia

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)