Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Mulțumire pentru tot ce s-a făcut în acest an!”

Prefectul Județului Bihor, Claudiu Adrian Pop:

,,Mulțumire pentru tot ce s-a făcut în acest an!”

După manifestările de Ziua Națională a României, desfășurate la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie, și după parada militară din Piața Independenței, prefectul Județului Bihor, dl Claudiu Adrian Pop, a oferit o recepție, de Ziua Națională a României, în salonul oficial al Hotelului Continental din Oradea

În deschiderea reuniunii, Domnia sa a ținut să adreseze mulțumire celor prezenți, și prin ei, tuturor bihorenilor, pentru toate înfăptuirile de peste an.
,,Sunt onorat și bucuros pentru faptul că am muncit împreună, alături de Dumneavoastă, în acest an. Cred că a fost primul an, de când sunt prefect, fără alegeri, și iată că de această dată, în acest an, am avut cu toții același țel, dincolo de pasiunea unor campanii electorale, am avut cu toții același țel de a realiza niște investiții pentru acest oraș, pentru acest județ, și e un lucru pe care personal îl apreciez cel mai mult și care mă motivează cel mai mult. Vreau prin Dumneavoastră să transmit tuturor instituțiilor pe care le reprezentați, instituțiilor pe care le conduceți, tuturor cetățenilor Județului Bihor, mulțumire pentru ce s-a făcut în acest an, mulțumire și apreciere pentru implicarea de care ați dat dovadă de-a lungul fiecărei zile, pentru înțelepciunea de a reuși să facem și să punem acest județ acolo unde îi este locul, cât mai sus între județele patriei. Acest lucru este meritul fiecăruia, fiecare dintre Dumneavoastră aveți părticica Dvs. de mai bine și nu pot decât să mă mândresc cu faptul că sunt prefect în acest județ.
La mulți ani fiecăruia dintre Dumneavoastră!
Fie ca bunul Dumnezeu să ne găsească în 2016 sănătoși, cu putere de muncă și fie ca toate realizările pe care le facem fiecare dintre noi acolo unde ne desfășurăm activitatea să fie în interesul bihorenilor", a mai spus domnul prefect Claudiu Adrian Pop.  
Moise-Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: ,,Mulțumire pentru tot ce s-a făcut în acest an!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020