Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Dăruind din suflet pentru suflet

Săptămâna legumelor și fructelor donate

Dăruind din suflet pentru suflet

În perioada 2-9 decembrie 2015, dascălii şi elevii şcolii Gimnaziale ,,Miron Pompiliu" Ştei au participat la o acţiune caritabilă de ajutorare a persoanelor vârstnice de la Centrul de Plasament Bătrâni din Băița, județul Bihor.

Evenimentul este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale fiind un demers al Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) în care sunt implicaţi voluntari.
Scopul acestei acţiuni este acela de a sensibiliza, de a responsabiliza şi a-i implica pe elevi în actiuni umanitare, pentru a fi alături de cei aflaţi la nevoie: bătrâni sau copii nevoiaşi.
Prin această activitate extracurriculară, copiii au strâns pe tot parcursul săptămânii  fructe şi legume proaspete.
Bunătatea, generozitatea şi solidaritatea ne-au unit pe toți, elevi şi dascăli, iar întâlnirea cu bunicii a fost momentul culminant. Bucuria, zâmbetul şi vorbele pline de căldură ale bunicilor au fost răspunsul lor pentru micile noastre gesturi nobile.
Acțiunea a fost coordonată de d-na profesor Dumbravă Andreea, consilier şcolar, cu sprijinul conducerii şcolii, prof. Muşet Georgeta, director, prof. Pantea Simona, director adjunct.  
Au sprijinit activitatea caritabilă profesorii: Sanda Merce, Fâșie Romulus, Florina Creț, Fericean Adriana, Andreea Mihuța, Luminița Andru, Gabriel Vancea și Ileana Tomescu.
Andreea Dumbravă & Ileana Tomescu

Trimite email

miercuri, 21 august 2019