Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Feerie de iarnă prin Maraton de sărbătoare la Agora

Sărbătoare și magie

Feerie de iarnă prin Maraton de sărbătoare la Agora

În prag de sărbători, într-un decor de vis, cu beteală, steluțe, brazi de Crăciun, cadouri și bucate alese, în sala festivă a Ș.G.I.Agora, am întâmpinat nașterea Domnului cu un program festiv de colinde, poezii, dans și voie bună, menit să bucure familiile elevilor.

Noutatea acestui an școlar a fost recitalul la pian susținut de copiii agoriști sub îndrumarea d-nei prof. Michaela Aromanesei. Ziua de miercuri, 16 dec., a fost dedicată elevilor din clasele III-VI, iar ziua de joi a fost alocată celor mici din clasele pregătitoare, I, II. În prezența lui Moș Crăciun care a sosit cu sacul plin de cadouri, copilașii extrem de încântați de momentul mult așteptat, au susținut un program diversificat de cântece, poezii și urări în limba engleză și în limba română iar părinții, frații și bunicii i-au aplaudat și felicitat pentru frumoasele momente oferite din suflet înaintea vacanței de Crăciun, iar la finalul serbărilor, toți copiii au primit cadouri, dulciuri, suc și prăjituri.
 Vineri, 18 decembrie, sărbătoarea a continuat cu mersul la colindat la Instituția Prefecturii și la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, unde am fost întâmpinați călduros cu brațele deschise, lângă bradul împodobit, oferindu-ne prilejul de a-i vizita și a le ura prin colind ,,bucuria și magia sărbătorilor de iarnă".
Cons. ed. Pașca Laura
P.S. Pentru mai multe poze (183 de poze), accesați Galeria foto: Feerie de iarnă prin Maraton de sărbătoare la Agora.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019