Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Zâmbetul de sărbători”

În spiritul Sfintei Sărbători a Crăciunului

,,Zâmbetul de sărbători”

La inițiativa PES activists România, a demarat Campania ,,Zâmbetul de sărbători" aflată la a II-a ediție, campanie la care a răspuns cu bucurie și căldură sufletească Filiala PES Activists Oradea-Bihor.

Acţiunea intitulată ,,Zâmbetul de sărbători" este o invitaţie pentru toți cei care doresc și pot să vină în sprijinul acelor familii care nu au şansa unor sărbători la fel ca noi toţi ceilalţi. Astfel, duminică, 20 decembrie 2015, membrii PES Activists Oradea au împodobit un frumos brad de Crăciun împreună cu cei 11 copii ai unei familii modeste, pentru a le aduce pentru prima dată în casă bucuria de Sărbători.
Senatorul PSD Florian Bodog este prima personalitate care a acceptat provocarea PES Activists Oradea de a se implica în Campania ,,Zâmbetul de sărbători". ,,M-am alăturat campaniei ,,Zâmbetul de Sărbători", iniţiată de PES Activists Oradea. Sunt foarte bucuros că am putut dărui, de Crăciun, un brad împodobit unei familii aflate în nevoie, pentru a le reda copiilor speranţa şi bucuria unor Sărbători frumoase!
Aurelia Șerfezi - președinte PES Activists Oradea și Liviu Cristea - președinte PES Activists Bihor au fost coordonatorii acestei frumoase acțiuni, alături de activiștii PES Activists Oradea - Monica Trif - vicepreședinte și Flavius Pop, dăruind pachete de Crăciun pe lângă bradul împodobit. ,,Am reușit să aprindem pentru prima dată spiritul Sfintei Sărbători a Crăciunului în sufletul acestor copii minunați, demonstrând încă o dat[ că Familia este oriunde se așază împreună Oameni cu suflet frumos, acolo unde zâmbetul e dăruit și primit cu căldură sufletească", ne-a precizat Aurelia Șerfezi - președinte PES Activists Oradea.
,,Din 2011, de când s-a înființat PES Activists Bihor, împreună cu domnul europarlamentar Victor Negrescu, noi am derulat acțiuni de felul acesta, dorind să fim aproape de oameni atunci când aceștia au nevoie, aplecându-ne astfel către cetățeni și nevoile lor, a declarat Liviu Cristea - președinte PES Activists Bihor.
 Ioana-Aurelia Șerfezi
psiholog clinician

Trimite email

joi, 17 octombrie 2019