Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătoarea Nașterii Domnului

La Grădinițele „Trei Ursuleți”

Sărbătoarea Nașterii Domnului

Cea mai frumoasă şi mai îndrăgită sărbătoare, atât de cei mici, cât şi de cei mari, este sărbătoarea Crăciunului.

Veche de peste două milenii, răspândită pe tot globul, cea mai importantă sărbătoare a creştinilor este aşteptată cu emoţii şi bucurie.
Fideli păstrători ai frumoaselor tradiții ale Sfintelor Sărbători, cei de la Grădinițele ,,Trei Ursuleți", au pregătit un frumos  colaj de colinde şi poezii, prezentând NAȘTEREA DOMNULUI.
Spectacolul pe care l-au prezentat copiii grupelor mică Piticot A și mică Piticot B, mică, mijocie și mare A, mare B și mare C, a umplut sufletele de bucurie, pace şi linişte sufletească, a fost un moment în care cu toţii să ne amintim de Crăciunul copilăriei noastre, când stăteam cuminți aşteptându-l pe Moş Crăciun. Rolurile ursuleților au fost redate în limba română, engleză și germană, reușind astfel să reînvie în noi toți spiritul Crăciunului.
La finalul serbării s-a desfășurat „Târgul de ornamente și felicitări de Crăciun" de unde părinții au putut să cumpere felicitări și decorațiuni hand made, realizate de copii. Scopul târgului este unul nobil - caritabil. Sumele pe care le-am obţinut din vânzarea lucrărilor au fost donate Asociaţiei Down.
 Mulţumim pe această cale tuturor părinţilor care ne-au sprijinit cumpărând lucrările făurite de copiii lor, mulţumim colegelor noastre care îndrumă copiii cu dăruire şi profesionalism.
Colectivul de conducere (președintele Fundației „Trei Ursuleți" - Nistreanu Laura Delia, managerul Grădinițelor „Trei Ursuleți" - Curta Timea, directorul Grădiniței „Trei Ursuleți 1" - Bistran Mihaela, directorul Grădiniței cu Program Prelungit „Trei Ursuleți" - Iluța Mihaela) vă urează Sărbători binecuvântate și La mulți ani!
Mihaela Iluța
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Sărbătoarea Nașterii Domnului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 4 aprilie 2020