Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cadouri pentru elevii mai puțin favorizați

Darurile au ajuns la Tileagd

Cadouri pentru elevii mai puțin favorizați

În spiritul Crăciunului, elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu" și-au îndreptat din nou gândurile spre colegii lor cu care soarta a fost mai puțin darnică, de la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, oferindu-le pentru al patrulea an, consecutiv, cadouri foarte frumoase, ambalate cu multă grijă.

Darurile au fost transportate la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd cu microbuzul acesteia. Pentru elevi a fost o surpriză deosebită să vadă „marea" de cutii strălucitoare și colorate, întrebându-se dacă sunt pentru ei. Au fost așezate în clubul unității școlare, sub forma unui brad, la fel cum erau și la Școala donatoare „Nicolae Bălcescu". 
Cei dintâi care s-au bucurat de cadouri au fost elevii clasei pregătitoare. Au urmat ceilalți, în ordinea crescătoare a claselor. Școlarii au fost însoțiți pe tot parcursul activității, de către cadrele didactice diriginți.
Activitatea a fost coordonată de către psiholog Alin Crețu, la ea participând și profesorul Ervin Călinescu, directorul instituției.
Prin intermediul acestui articol, elevii le mulțumesc și celorlalte persoane implicate în buna organizare a întregii activități: doamnei inginer Miorița Săteanu (Cetățean de onoare al Municipiului Oradea), conducerii celor două instituții, profesorilor, părinților și presei.
Psiholog Alin Crețu
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cadouri pentru elevii mai puțin favorizați.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019