Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

400 de lucrători necalificați în sectorul agricol

Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, la solicitarea partenerilor EURES și a angajatorilor europeni, va organiza în cursul lunii februarie 2016, la Oradea, o selecție pentru recrutarea de lucrători români necalificați în sectorul agricol din Danemarca.

Angajatorul oferă 300 de locuri de muncă în Danemarca și 100 în Portugalia, unde deține o filială a firmei-mamă daneze.
Dintre cerințele solicitate de angajator pentru ocuparea acestor posturi amintim: vârsta minimă 18 ani, experiență în munca agricolă constituie avantaj, rezistență la muncă fizică grea, indiferent de climă, cunoștințe de limba engleză, nivel minim.
Persoanele cu domiciliul în județul Bihor, interesate pentru ocuparea acestor posturi, se pot adresa consilierului EURES, doamna Simona Burdean din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, din Oradea (Strada Transilvaniei, Nr. 2).
Termenul limită de depunere a documentelor (CV model EUROPAS în limba română sau engleză, în format electronic) este 1 februarie 2016.
Director executiv,
Bekesi Csaba
 

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Duminică, 3 noiembrie, la Căminul Cultural Sânnicolau Român
Lansare album de debut - Adrian Bojan
Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.