Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Centrul de Îngrijire de Zi

,,Şcoala pentru părinţi”

La Centrul de Îngrijire de Zi

În data de 16.12.2015 la Centrul de Îngrijire de Zi Oradea a avut loc o acţiune pentru promovarea unei relaţii pozitive între părinţi şi copii.

La întâlnire au participat părinţii şi copiii beneficiari ai Centrului de Îngrijire de Zi, personalul Centrului de Îngrijire Zi şi dna Mioriţa Săteanu, cetăţean de onoare al Municipiului Oradea.
Părinţii au aflat despre importanţa înţelegerii nevoilor copilului, dar şi despre importanţa şcolii în viața acestora. Mai mult, părinţii  au aflat cum pot face ca învăţătura şi mersul la școală să fie plăcute pentru copii. Au avut loc discuţii despre cum să eviţi violenţa asupra copilului şi cum să construieşti o relaţie pozitivă bazată pe căldură şi iubire. De asemenea, s-a desfăşurat şi Şcoala Părinţilor, prin programul de educaţie parentală pozitivă triplu P pentru părinţi şi copii. La sfârşitul acţiunii, copiii au prezentat un program artistic şi au primit pachete cu dulciuri. Acţiunea a avut ca scop dezvoltarea unei relaţii armonioase între părinţi şi copii.
Centrul de Îngrijire de Zi Oradea este un serviciu social de zi aflat în subordinea Consiliului Local Oradea, care vine în sprijinul familiilor aflate în dificultate din Oradea prin supravegherea copilului pe timpul zilei, suport educaţional, hrană şi consiliere psihologică pentru copil şi familie. Centrul de Zi colaborează cu actori cheie în domeniul social din Oradea, împreună cu care desfăşoară acţiuni de sensibilizare şi prevenire a separării copilului de familie. (C.M.)

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019