Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Activitatea „Săptămâna legumelor și fructelor donate”

Proiectul S.N.A.C. „Prietenie fără diferențe”, ediția a III-a

Activitatea „Săptămâna legumelor și fructelor donate”

La început de an 2016, elevii Liceului cu Program Sportiv „Bihorul", al cărui director este prof. dr. Dan MATEI, în cadrul proiectului S.N.A.C. „Prietenie fără diferențe, ediția a III-a", au desfășurat activitatea „Săptămâna legumelor și fructelor donate"

Prin această acțiune, sub coordonarea prof. consilier școlar Crina CREȚU, au donat alimente: legume (roșii, cartofi, ceapă, usturoi, varză), fructe (banane, clementine, portocale, mandarine, rodii, pomelo, kiwi, mere), orez, paste făinoase, gemuri, și dulciuri (napolitane, pufuleți, bomboane).
După centralizarea, inventarierea și cântărirea acestora, au fost pregătite pentru transport. Alimentele au ajuns la partenerii de proiect, elevii de la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, iar dl. psiholog Alin CREȚU (coordonatorul SNAC al școlii) le-a distribuit, în prezența directorului școlii, profesor Ervin CĂLINESCU, a directorului adjunct, prof. Iuliu KELEMEN și a prof. psihopedagog Marinela BUZLE.      
Ieri, 21.01.2016, bucuria copiilor de la această școală a fost dublă; pe de o parte a nins - astfel putându-se juca cu zăpada, iar pe de altă parte, faptul că prin darurile primite, aportul de vitamine și minerale a crescut brusc, mărindu-le astfel și rezistența la frig.
La rândul lor, ca un semn de mulțumire, elevii le-au oferit partenerilor de proiect,elevilor sportivi, minicăciulițe din lână, confecționate sub conducerea instructorului educativ VIGH Kinga.
Psiholog Alin CREȚU & Crina CREȚU
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Activitatea „Săptămâna legumelor și fructelor donate”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 5 iulie 2020