Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prevenirea delicvenţei juvenile şi a traficului de persoane la C.S.E.I. Nr.1 Tileagd

Marți,

Prevenirea delicvenţei juvenile şi a traficului de persoane la C.S.E.I. Nr.1 Tileagd

Marţi, 02.02.2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii a desfăşurat la C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, în sala festivă, o activitate de informare cu elevii şcolii.

După cuvântul introductiv al d-lui. director Ervin Călinescu, au fost prezentaţi musafirii de către psiholog Alin Creţu.
Au fost abordate aspecte privind prevenirea delicvenţei juvenile (cauze, modalităţi de manifestare) de către subcomisar Florin Iova şi agent-șef Dorin Crăciun, prevenirea accidentelor rutiere de către comisar Stelian Bogza, folosirea în siguranţă a calculatorului şi prevenirea traficului de persoane de către comisar-şef Gheorghe Ungur.
Pentru biblioteca şcolii a fost donat volumul tematic „Un antidot al violenţei - Ghid practic de prevenire a criminalităţii şi a victimizării minorilor", avându-i coordonatori pe Ioana Indrieş şi Carmen Tripe, apărut la Editura Duran's, în 2015, la Oradea.   
Elevii, care au pus numeroase întrebări, au solicitat continuarea unor astfel de activităţi educativ - preventive.
Dl. director adjunct Kelemen Iuliu le-a mulţumit invitaţilor pentru bogatele informaţii prezentate.
Psiholog Alin Creţu
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Prevenirea delicvenţei juvenile şi a traficului de persoane la C.S.E.I. Nr.1 Tileagd.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019