Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Grădinița Nr.23, în centrul Oradiei

O grădiniță așa cum v-ați putea dori!

Grădinița Nr.23, în centrul Oradiei

Dacă vă doriți o grădiniță ca-n povești, care să vă bucure copilăria, atunci căutați-ne pe Str. Republicii Nr. 41, peste drum (lateral) de Magazinul ,,Crișul", pe stânga cum veniți de la Gară.

Clădirea nu e un castel pentru că un castel fermecat, din povești, vă așteaptă în curte; e castelul veseliei de care cu greu vă despărțiți după ce ați reușit să-l descoperiți.
Grădinița dispune de cadre didactice specializate și personal auxiliar de calitate.
În procesul instructiv-educativ, copiii dobândesc cunoștințe prin intermediul jocurilor didactice și al unui spectru bogat de activități care stârnesc curiozitatea și interesul, îi dezvoltă emoțional, social și psihic, cultivându-le predispozițiile și abilitățile, creativitatea și personalitatea.
Atmosfera este una primitoare, iar copiii sunt vizibil liniștiți și fericiți, fiind înconjurați și îndrumați cu căldură, răbdare și iubire, atât de educatoare, cât și de îngrijitoare; sălile de grupă sunt luminoase, dotate cu mobilier, jucării și materiale didactice adecvate scopului didactic. Activitățile sunt astfel organizate ca să-i antreneze, să-i implice activ prin îmbinarea muncii individuale, cu activitatea pe ateliere și grupuri mai mari sau mai mici și cu activitatea frontală de omogenizare și socializare.
Ambientul și pavoazarea vin în sprijinul actului educațional, în descoperirea, fixarea și evaluarea cunoștințelor. Multe dintre lucrările expuse le oferă șansa de a-și admira propriile opere create, alimentându-le încrederea și motivându-i să persevereze și să creeze.
În funcție de vârstă, copiii sunt implicați în proiecte tematice, locale și județene, pentru a crea, explora și socializa cu copii de vârsta lor, din unitate, dar și din alte grădinițe sau școli; ori de câte ori condițiile meteo ne permit, ieșim în curte și în grădină, sub cerul liber pentru activități recreative și educative, exploatând la maximum jucăriile și toate aparatele de joacă din dotare (leagăne și tobogane...)
În familia noastră, copilul trebuie să se simtă în largul său, protejat, iubit și educat.
Grădinița noastră (structură a Liceului Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu") vă așteaptă pentru înscrieri pe tot parcursul anului!
Director adjunct,
prof. Camelia Puie
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Grădinița Nr. 23, în centrul Oradiei.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 2 aprilie 2020