Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Rezultate la Olimpiada de Industrie alimentară

Olimpicii noștri

Rezultate la Olimpiada de Industrie alimentară

Arta profesorului este aceea de a sprijini descoperirea. (Mark Van Doren)

Bucuria unui profesor se valorifică și prin rezultatele remarcabile ale propriilor elevi, în afara școlii, atât la concursuri, cât și la olimpiade.
În ceea ce privește anul școlar 2014-2015, acesta a fost plin de reușite și realizări dragi. Profesorii de la aria curriculară Tehnologii, catedra de Industrie alimentară a liceului nostru, se pot mândri cu rezultate de luat în considerare. Astfel, doamna profesoară Lazar Gabriella și domnul profesor Molnar Mihai au pregătit și îndrumat două eleve din clasa a XII-a A, profil: Resurse naturale și Protecția mediului, calificarea: Tehnician în industria alimentară: Sziki Renáta și Rézműves Mónika.
Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Etapa județeană a olimpiadei a constat din două probe: o probă scrisă și una practică. Elevele noastre s-au descurcat foarte bine, astfel eleva Sziki Renáta a obținut locul I pe județ, ceea ce a calificat-o la etapa națională a olimpiadei, respectiv eleva Rézműves Mónika, care a obținut locul III.
Etapa națională a olimpiadei a avut loc la Colegiul Tehnic Industrie Alimentară din Craiova, unde eleva noastră s-a calificat printre primii zece. Pe lângă experiența dobândită la această olimpiadă, eleva noastră s-a îmbogățit cu noi prietenii, cu locuri noi pe care le-a vizitat, cu alte cuvinte cu amintiri frumoase și dragi.
Nici anul acesta catedra de Industrie alimentară nu se lasă mai prejos. Cu dorința de a continua tradiția de anul trecut, profesorii pregătesc și îndrumă elevii pentru etapa județeană a olimpiadei, care se va desfășura la final de lună februarie.
Le dorim mult succes și putere de muncă, doamnei profesoare Lazar Gabriella și domnului profesor Molnar Mihai, lor și elevilor săi! (Ioana V.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Rezultate la Olimpiada de Industrie alimentară.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019