Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Locuri de muncă în Germania - persoane calificate în domeniul hotelier - gastronomic

Prin intermediul Reţelei EURES

Locuri de muncă în Germania - persoane calificate în domeniul hotelier - gastronomic

EURES România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la București, în 24 martie 2016.

Companiile Europa Park și McDonald's oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, cu/fără experienţă indelungată în domeniu și cunostinţe bune de limba germană (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidatii trebuie să aibă calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe de limba germană, nivel A2.
Angajarea se face pe o perioadă de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1,800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman, 1.900 - 2.400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar și de 1.400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.
Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
 ***
35 de posturi pentru muncitori calificaţi în diverse meserii
EURES România dispune de 35 de posturi pentru muncitori calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Sibiu, în perioada 22 - 23 martie 2016. Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG - MAG, WIG (7 posturi), lucrător calificat în producție - industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).
Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunostinţe bune de limba germană - nivel B1.
Salariul oferit este de 8,80 - 11,88 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.
*
Persoanele cu domiciliul în judeţul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor (Strada Transilvaniei Nr.2, telefon 0359800960), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.
Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minimum 6 luni); C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/apt pentru muncă".
Director executiv
Bekesi Csaba

Trimite email

marţi, 4 august 2020