Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevii de la Școala ,,Szacsvay Imre” au prezentat o activitate ecologică la Primăria Oradea

,,Inimi verzi",

Elevii de la Școala ,,Szacsvay Imre” au prezentat o activitate ecologică la Primăria Oradea

Viceprimarul Huszar Istvan a întâmpinat joi, 25 februarie 2016, la Primăria Oradea echipa de copii ,,Inimi verzi", formată din 23 de elevi de clasa a VI-a și a VII-a de la Școala Gimnazială ,,Szacsvay Imre" din Oradea.

Aceștia, conduși de diriginta și profesoara de biologie d-na Grete Kincs, au prezentat în Sala Ghișeelor din Piramidă, o frumoasă activitate ecologică.
Copiii, îmbrăcați în tricouri cu inimi verzi, au împărțit cetățenilor prezenți în Sala Ghișeelor flori naturale în ghivece ecologice. Totodată, elevii au făcut o prezentare a șase tablouri cu mesaje ecologice, tablouri concepute și pictate de ei
Apoi, copiii costumați în flori sau animale ale pădurii au realizat un dans tematic ,,Omul și natura", prezentând celor prezenți o poveste despre frumusețea naturii și importanța protejării mediului înconjurător.
,,Am prezentat activitățile noastre în mai multe instituții din Oradea, pentru că dorim ca mesajul nostru pentru protejarea mediului să ajungă la cât mai multă lume. Fondurile strânse din acțiunile noastre sunt destinate tot unui scop nobil, respectiv pentru sprijinirea copiilor aflați în zone defavorizate", ne-a declarat coordonatoarea proiectului, profesoara de biologie, d-na Grete Kincs
Activitatea ecologică prezentată la Primăria Oradea face parte din proiectul internațional numit ,,Jocuri internaționale pentru educație ecologică". (B.P.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Elevii de la Școala ,,Szacsvay Imre au prezentat o activitate ecologică la Primăria Oradea.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 21 iulie 2019