Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua porților deschise și Târgul mărțișoarelor la Școala ,,Avram Iancu”

În ultima zi a lui Făurar,

Ziua porților deschise și Târgul mărțișoarelor la Școala ,,Avram Iancu”

Ziua de luni, 29 februarie 2016, a fost decretată la Şcoala Gimnazială ,, Avram Iancu" din Oradea drept ,,Ziua porților deschise".

Este ziua în care au fost așteptați în vizită preșcolari din cinci grupe mari, trei de la Grădinița Nr. 44 - ,,Rază de soare" (structura școlii), precum și două grupe de la Grădinița Nr. 50 (structura Grădinița Nr. 55), din vecinătatea școlii.
La ora 10.00, doamna director, prof. dr. Gheorghina Bîrlădeanu și dl director adjunct Cosmin Velimirovici, împreună cu patru elevi din clasa a IV-a A (elevii doamnei prof. Claudia Bei), dotați cu peste 200 de mărțișoare, așteptau în hol sosirea preșcolarilor. La primire, elevii le-au urat un bun venit și le-au dăruit câte un mărțișor, după care i-au condus în sălile celor din clasele pregătitoare și clasele I. Apoi au coborât în curte și în livada școlii, iar de la ora 11.00, au participat la Târgul de mărțișoare.
Cea de-a XII-a ediție a Târgului de mărțișoare
,,A devenit o tradiție ca în ultima zi a lunii februarie, în Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu" Oradea să se organizeze Târgul mărţişoarelor.
Astfel, la cea de-a XII-a ediţie din acest an, participă 12 clase de elevi din ciclul primar (coordonate de înv. Negruţ Mariana, Jurcuţ Gheorghina, Luncan Ana, Negruţ Constantin, Zsak Lucia, Cîrciumaru Stelieana, Cozma Aurica, Toader Monica, Pop Lidia, Abrudan Luana, Bejuşca Elena și Lovas Marta), două clase de gimnaziu (coordonate de prof. Şpan Claudia, Iovan Florica și Covaci Claudia) şi două  grupe de copii de la Grădiniţa Nr. 44 (coordonate de educ.Toie Viorica și Bodea Florica - director adjunct). Mărţişoarele au fost confecţionate de către copii, utilizând materiale diverse: hârtie, lut alb, piele, material textil, fire de aţă, fetru, burete, carton, etamină, coji de fistic, nuci, ambalaj de bomboane etc... Unele clase au organizat în luna noiembrie şezători la care mămicile şi bunicile au confecţionat mărţişoare mai deosebite: cercei, brăţări, broşe, inele, cordeluţe croşetate. Pe lângă mărţişoare, elevii au vândut felicitări şi alte obiecte decorative ce pot fi dăruite de 1 sau 8 Martie persoanelor dragi, ne-a declarat doamna profesor Monica Toader, profesorul coordonator al evenimentului.
Tot astăzi, avem ,,Ziua porţilor deschise", când trei grupe mari de la Grădinița Nr. 44 şi două de la Grădinița Nr. 55 au venit în vizită, după cum ați putut constata. Aceştia au făcut cunoştinţă cu viitoarele lor săli de clasă şi au primit câte un mărţişor în dar.
Mulţumim tuturor celor implicaţi atât ca vânzători cât şi ca şi cumpărători, precum şi  conducerii şcolii care ne-a susţinut în organizarea activităţilor", a mai spus doamna profesor Monica Toader.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (137 de poze), accesați Galeria foto: Ziua porților deschise și Târgul mărțișoarelor la Școala ,,Avram Iancu”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019