Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mama e în tot și în toate

8 Martie la Școala Gimnazială Nr. 11

Mama e în tot și în toate

Luna martie a început cu o serie de evenimente la Școala Gimnazială Nr. 11: Târgul primăverii, Mărțișorul muzical, Proiectul clasei 5 A Freinet: ,,Mama e în tot și în toate".

Frumoase felicitări, mărțișoare și obiecte decorative confecționate de elevii școlii au putut fi admirate și achiziționate de doritori în  săptămâna 1-8 martie,  în cadrul Târgului primăverii, coordonat de doamnele profesoare Ciogu Zoia și Galutz Carmen.
8 Martie  a fost plin de surprize pentru mamele elevilor școlii, dar și pentru doamnele profesoare care au luat parte la un scurt moment artistic intitulat Mărțișor muzical, prezentat de  Corul școlii coordonat de doamna profesoară Copil Daniela, împreună cu doamna profesoară Șaitoș Alina și doamna bibliotecar  Lup Mariana.
Seria evenimentelor a continuat cu Proiectul clasei a V-a A Freinet: Mama e în tot și în toate, un proiect în care elevii s-au implicat cu multă emoție, sensibilitate și creativitate. (prof. Galutz Carmen)
Femeia face parte din viață noastră, aducând sensibilitate, stabilitate și încredere. Elevii clasei a V-a A Freinet de la Școala Gimnazială Nr.11 Oradea au desfășurat o activitate prin care au dorit să își exprime recunoștința pentru femeile cele mai importante din viața lor, adică pentru mame.
În cadrul proiectului Freinet al clasei, „Mama e în tot și în toate" au desfășurat mai multe activități interdisciplinare în cadrul cărora au colaborat doamnele profesoare: Șaitoș Alina (Limba română), Galutz Carmen (Educație plastică) și Copil Daniela (Educație muzicală).
Elevii au lucrat în echipe și au asociat textul, desenul și muzica pentru a realiza portofoliul care a cuprins:
1.Cele mai frumoase creații (literare, plastice, muzicale) dedicate mamei;
2.Creațiile literare personale;
3.Creațiile artistice-plastice personale;
4.Interpretarea unor cântece dedicate mamei.
Fiecare echipă și-a prezentat proiectul în cadrul unei activității finale, desfășurate în 8 Martie, la care au fost invitate mamele și diriginta clasei.
Acestea au fost încântate să descopere prin cântec, vers și imagine că sunt pentru copiii lor niște ființe speciale, care îi iubesc necondiționat, care îi sprijină în momentele de rătăcire, care fac totul pentru ei.
Prof. Alina Șaitoș
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Mama e în tot și în toate.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019