Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Smiley vine în super concert la ERA Park!

Astă-seară, concert aniversar

Smiley vine în super concert la ERA Park!

ERA Park împlineşte 7 ani de la înfiinţare, astfel că îşi invită prietenii alături, pentru a sărbători împreună!

Unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, Smiley, va concerta astăzi (vineri, 11 martie 2016), sub cupola centrului comercial, aducând în faţa fanilor piese din repertoriul  recent,  dar şi piese deja consacrate.
„Pierdut buletin", „Acasă", „Cai verzi pe pereţi", „Love is for free" sau „Preocupat cu gura ta" sunt câteva dintre hiturile pe care orădenii le pot auzi astă-seară pe scena ERA Park.
Cântăreţ, compozitor, producător, moderator, dar şi jurat în diverse emisiuni de divertisment, Smiley s-a remarcat în ultimii ani ca fiind unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, care umple constant sălile de concerte.
Concertul de la ERA Park Oradea va începe la ora 19, după o prezentare de modă în cadrul căreia participanţii vor putea admira cele mai noi articole de îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, din colecţia de primăvară-vară 2016, pe care le pot găsi în magazinele centrului comercial.
Intrarea este liberă pentru toată lumea!
Vă aşteptăm cu drag! (Raluca A.)

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.