Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul în limba engleză „Let`s Growl!”, ediția a III-a

La Grădinițele „Trei Ursuleți” a fost lansat

Concursul în limba engleză „Let`s Growl!”, ediția a III-a

Primăvara anului 2016 aduce o nouă lansare a Concursului în limba engleză „Let`s Growl!" la Grădinițele „Trei Ursuleți",concurs aflat la ediția a III-a.

Evenimentul a avut loc miercuri, 23 martie, la sediul grădiniței (de pe Strada Călărașilor, Nr. 33), unde, coordonatorul concursului, doamna profesor de limba engleză Curta Timea, a prezentat profesorilor coordonatori de la unitățile partenere regulamentul concursului și secțiunile la care vor participa copiii.
Cele 14 unități preprimare și primare partenere la concursul din anul acesta școlar și-au confirmat prezența încă la prima chemare, participând astfel cu un număr total de 70 de copii, având ca parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Casa Corpului Didactic Bihor, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai", S.C. Repcon S.R.L. și Școala Gimnazială „Dacia".
Concursul va avea loc în data 11 mai, de la ora 8.30 pentru preșcolari, și de la ora 10.30 pentru școlari, la sediul Grădiniței „Trei Ursuleți" (Strada Călărașilor, Nr. 33). Copiii vor avea de susținut 4 probe: o probă teoretică, generală, prin tragere la sorți; o proba de colorat (individuală); proba artistică, în care este implicat întreg echipajul, iar la secțiunea ,,dialog" participă doi copii, aleşi în prealabil şi pregătiți de către profesorul coordonator. Preșcolarii vor avea scurte pauze după fiecare probă.
Concursul se va finaliza cu o Gală de premiere la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai", cu începere de la ora 13.00 , unde se vor prezenta momente artistice. Coordonatorii vor anunța în timp util grădinițele/școlile care vor pregăti scurte momente artistice de 5-10 minute și aceștia vor primi un premiu special.
Momentele artistice pot consta în: scenete, recitări de poezii, cântece, dialoguri etc, însă toate momentele prezentate trebuie susținute în limba engleză.
Proiectul Concurs în limba engleză „Let`s Growl!", ajunsă dej la a treia ediție, are rolul de a încuraja copiii și de a le recompensa efortul depus în anii de grădiniță, în clasa pregătitoare și clasa I, oferindu-le motivația necesară de a studia limba engleză atât la școală, grădiniță, cât și în timpul liber, ca hobby.
Printre obiectivele principale ale concursului „Let`s Growl!" se numără încurajarea eforturilor copiilor și dezvoltarea abilităților de a comunica la nivel minimal în limba engleză, pentru că încrederea în aceste abilități, cultivată încă la vârste mici îi poate oferi copilului un mare avantaj în viitor.
Mihaela Iluța & Timea Curta

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019