Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Profesorul Anastasie Țârulescu - 100 de ani de la naștere

Un număr omagial al revistei ,,Țara visurilor noastre”

Profesorul Anastasie Țârulescu - 100 de ani de la naștere

Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu" are onoarea de a vă invita joi, 31 martie 2016, de la ora 12, în Sala festivă a liceului, la lansarea unui nou număr al revistei Țara visurilor noastre.

Publicație de tradiție a urbei noastre, ,,Țara visurilor noastre" e din nou un prilej de a ne întoarce cu adâncă venerație spre trecut. Omagiem de astă dată un dascăl de excepție, o figură emblematică a școlii noastre, coordonator al acestei reviste și îndrumător de tinere talente.      
Cinstim memoria profesorului de desen Anastasie Țârulescu, de la a cărui naștere se împlinesc în 24 aprilie, 100 de ani. O personalitate debordantă, un spirit sensibil de artist, dar și un om demn, puternic, peste care istoria a lăsat amprente adânci. Un intelectual de rasă pură ce va rămâne mereu în mintea gojdiștilor pentru inteligența, efervescența, spontaneitatea și gustul pentru frumosul artistic.
Îi invităm pe toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe distinsul prof. Anastasie Țârulescu, foști elevi, foști colegi, gojdiști de ieri și de azi, să ia parte la acest eveniment - prilej de aducere aminte, de celebrare a valorii autentice, dar și de promovare a tinerilor condeieri gojdiști.
Prof. coordonator, Corina Păcurar

Trimite email

duminică, 15 decembrie 2019

Poza zilei

Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii

Timp de 7 zile și 7 nopți, între 15-21 decembrie, Radio ZU se mută la Oradea
Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!
,,Fii pe fază pentru că venim și cu muzică bună! Vrei să te apuci de pe acum de făcut fapte bune? Atunci aruncă o privire aici:" radiozu.ro/orasulfaptelorbune
Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman", bine-ați venit la Oradea, și să vă simțiți ca acasă!
Suntem cu ochii pe voi!
Ovidiu Dan