Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Profesorul Anastasie Țârulescu - 100 de ani de la naștere

Un număr omagial al revistei ,,Țara visurilor noastre”

Profesorul Anastasie Țârulescu - 100 de ani de la naștere

Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu" are onoarea de a vă invita joi, 31 martie 2016, de la ora 12, în Sala festivă a liceului, la lansarea unui nou număr al revistei Țara visurilor noastre.

Publicație de tradiție a urbei noastre, ,,Țara visurilor noastre" e din nou un prilej de a ne întoarce cu adâncă venerație spre trecut. Omagiem de astă dată un dascăl de excepție, o figură emblematică a școlii noastre, coordonator al acestei reviste și îndrumător de tinere talente.      
Cinstim memoria profesorului de desen Anastasie Țârulescu, de la a cărui naștere se împlinesc în 24 aprilie, 100 de ani. O personalitate debordantă, un spirit sensibil de artist, dar și un om demn, puternic, peste care istoria a lăsat amprente adânci. Un intelectual de rasă pură ce va rămâne mereu în mintea gojdiștilor pentru inteligența, efervescența, spontaneitatea și gustul pentru frumosul artistic.
Îi invităm pe toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe distinsul prof. Anastasie Țârulescu, foști elevi, foști colegi, gojdiști de ieri și de azi, să ia parte la acest eveniment - prilej de aducere aminte, de celebrare a valorii autentice, dar și de promovare a tinerilor condeieri gojdiști.
Prof. coordonator, Corina Păcurar

Trimite email

mari, 25 iunie 2019