Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Fructe și fețe vesele, la clasa pregătitoare D

La Şcoala Gimnazială ,,Oltea Doamna”

Fructe și fețe vesele, la clasa pregătitoare D

Am ales să desfăşurăm această activitate deoarece ne-am gândit că în această perioadă a anului, corpul nostru are nevoie de foarte multe vitamine.

Pentru că una dintre sursele naturale şi eficiente sunt fructele, le-am propus elevilor mei să preparăm o salată. Pentru aceasta ei şi-au pregătit fructele preferate. Cu ajutorul părinţilor şi-au procurat ustensilele necesare pentru ca întreaga activitate să se desfăsoare în cele mai bune condiţii de igienă.
La începutul activităţii invitata noastră, d-na asistent medical Carmen Pop, le-a prezentat elevilor beneficiile consumului de fructe proaspete, condiţiile pe care acestea trebuie să le respecte pentru a fi cât mai eficiente pentru organism.
 Înainte de a începe prepararea salatei, elevii s-au spălat pe mâini, au spălat bine fructele, au primit vase de unică folosinţă. Au lucrat cu foarte mult entuziasm, dorindu-şi să obţină cele mai aspectuoase și gustoase salate. Nu am ignorat nici aspectul, știut fiind faptul că mai ales la copii efectul vizual contează foarte mult. Pentru a fi cât mai aspectuoase şi atractive salatele au luat chipul unor feţe vesele care să te îmbie să te împrieteneşti cu ele.
După prezentarea produselor obţinute, elevii au fost apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi ca recompensă au savurat cu multă plăcere roadele muncii lor.
Satisfacţia se putea citi pe feţele lor la fel de zâmbitoare ca feţele zâmbitoare ale fructelor. 
Prof. Luciana Morlocan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Fructe și fețe vesele, la clasa pregătitoare D. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 22 august 2019