Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Să plantăm pentru Terra!

În ,,Luna Pădurii”

Să plantăm pentru Terra!

Odată cu sosirea primăverii, elevii Liceului Teoretic ,,Lucian Blaga" au sărbătorit unul dintre cele mai importante evenimente ecologice şi silvice din calendarul Eco: ,,Luna Pădurii".

Elevii claselor a V-a B şi a IX-a C, coordonaţi de cadrele didactice, prof. Şchiop Felicia şi Filip Otilia, au participat în 30.03.2016, la invitaţia Direcţiei Silvice Bihor, la o acţiune de plantare de puieţi de gorun în şantierul de împădurire de la Hidişelu de Jos.
Astfel cu mic, cu mare, echipajul şcolii, plin de entuziasm, s-a deplasat prin pădure până la parcelele U.P. VI, ce aşteptau să fie împădurite. Elevii au participat cu interes şi plăcere la această activitate prin dezvoltarea dorinţei de a proteja şi înfrumuseţa mediul înconjurător, conştienţi fiind că pădurea are un rol important în păstrarea echilibrului în natură.
Pe această cale, doamnele profesoare implicate în acţiune doresc să mulţumească Direcţiei Silvice Bihor pentru ocazia oferită şi totodată îşi exprimă speranţa că vor fi invitate la cât mai multe acţiuni de acest gen.
Prof. Şchiop Felicia
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Să plantăm pentru Terra!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 12 august 2020