Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Parteneriat C.S.E.I. Nr. 1 Oradea - C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd

Joi

Parteneriat C.S.E.I. Nr. 1 Oradea - C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd

Joi, 31.03.2016, la C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd, a avut loc activitate planificată în cadrul proiectului educaţional care se desfășoară în perioada octombrie 2015 - iunie 2016: ,,Învaţă-mă să ocrotesc natura!": „Ecologizarea locului adoptat", în parteneriat cu C.S.E.I. Nr. 1 Oradea.

Elevii coordonați de psihologul Alin Crețu au adunat din locul pe care l-au adoptat cu o lună înainte: crengi și scoarță de copac uscate, buruieni, vegetația excedentară și hârtii. Această activitate practică i-a mobilizat pe elevi, prin punerea în practică a ceea ce au învățat. Au conștientizat faptul că mediul are nevoie de îngrijire și protecție permanent și nu doar atunci când își fac ei timp pentru el. Socializarea este un alt beneficiu pe care copiii îl au, lucrând împreună în cadrul acestui proiect. Se cunosc mai bine, umorul fiind un liant puternic în sudarea clasei.
Deja aplică acasă cele învățate la școală, transferând cunoștințele spre părinți, rude, vecini și prieteni, aceste lucruri făcându-i să fie percepuți ca persoane resursă.
Psiholog Alin Crețu

Trimite email

duminic, 18 august 2019