Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Noile adrese de e-mail...

Pentru reducerea birocrației și a micșorării timpului de răspuns la solicitările cetățenilor

Noile adrese de e-mail...

Începând de luni, 25 august 2008, pentru îmbunătățirea comunicării cu cetățenii, Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor i-a fost alocată adresa de e-mail permise@prefecturabihor.ro, iar Serviciului public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple adresa de e-mail pasapoarte@prefecturabihor.ro.

Adresele sunt publice și sunt disponibile permanent pe site-ul Instituției prefectului - județul Bihor (www.prefecturabihor.ro), la secțiunile destinate acestor servicii. Aceste adrese vor fi folosite pentru comunicări oficiale cu aceste servicii publice comunitare în scopul reducerii birocrației și a micșorării timpului de răspuns (în format digital) la solicitările cetățenilor.
Deci:
Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor - permise@prefecturabihor.ro
Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple - pasapoarte@prefecturabihor.ro
 (Biroul de presă)
Foto: S.C. 85 Fan PREST S.R.L si BD Multimedia S.R.L. - depanare@depanarecalculatoare.ro 

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.