Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevii de la Școala ,,Avram Iancu” din Oradea au donat peste 200 de cărți

În prag de sărbători pascale

Elevii de la Școala ,,Avram Iancu” din Oradea au donat peste 200 de cărți

E vremea iubirii, e momentul să dăruieşti din puţinul tău şi altora, e clipa în care egoismul se uită, lăsând la vedere bunătatea, omenia...

Acesta este mesajul Asociaţiei Piticot, iar elevii, împreună cu dascălii şi familiile lor  au demonstrat încă o dată că le pasă, că sunt oameni buni, care, cu gesturi mici, pot face lucruri mari.
La Şc. Gim. ,,Avram Iancu" din Oradea, în apropierea Sfintelor sărbători de Paşte, elevii din ciclul primar au făcut fapte bune. Aceştia, îndrumaţi de doamnele prof. Jurcuţiu Gheorghina, Luncan Ana, Cîrciumaru Stelieana, Zsak Lucia, Toader Monica, Pop Lidia, Bejuşca Elena, Lovas Marta, au răspuns pozitiv iniţiativei Asociaţiei Piticot, participând la proiectul Donează cărţi, schimbă destine! Astfel, ne bucurăm că am făcut parte din povestea celor 150 de copii de la şcoala din Călacea, donând bibliotecii peste 200 de cărţi.
Elevii clasei a II-a C, clasa ştrumfilor, ca de fiecare dată, în prag de sărbători, s-au mobilizat pregătind pachete cu alimente neperisabile şi produse de curăţenie casnică sau igienă personală, atât de necesare unor persoane nevoiaşe, aducând astfel un strop de bucurie, alinare în sufletele şi familiile lor.
Felicitări celor implicaţi!
Sărbători pascale binecuvântate tuturor!
Prof. Monica Toader
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Elevii de la Școala ,,Avram Iancu” din Oradea au donat peste 200 de cărți.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019