Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

47 de agenţi economici vor oferi peste 1.500 de locuri de muncă vacante

Joi, la Centrul de Afaceri Oradea Trade Center

47 de agenţi economici vor oferi peste 1.500 de locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează joi, 14 aprilie 2016, de la ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri Oradea Trade Center (Str. Nufărului Nr. 28E), lângă Lotus Mall, în data de 14 aprilie, între orele 9.00 - 15.00.
Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm  persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și absolvenţi de orice formă de învăţământ să-și găsească un job pe măsura pregătirii, calificării şi  experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea peste 1.500 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră. După reuşita burselor organizate de agenţia noastră, avem speranţa că şi Bursa generală a locurilor de muncă din aprilie va fi un real succes şi  vom reuşi astfel să dovedim încă o dată că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii.
La acest eveniment au confirmat participarea până la această dată peste 47 de  agenţi economici, oferind un număr de peste 1.500 de locuri de muncă vacante, din care peste 300 de locuri sunt oferite  pentru persoanele cu studii superioare.
Director  executiv
Bekesi  Csaba

 

 

Trimite email

marţi, 4 august 2020