Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Economiștii talentați, într-un show inedit

Ieri, la Biblioteca Județeană

Economiștii talentați, într-un show inedit

După cum ne este prezentat și în logo-ul acestora ,,Treaptă spre desăvârșire profesională", elevii Colegiului Economic ,,Partenie Cosma" din Oradea au organizat ieri (luni, 18 aprilie 2016), în cadrul Săptămânii ,,Școala altfel" o competiție a talentelor, care a fost găzduită de Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai", în sala de evenimente.

La cea de-a doua ediție, s-au prezentat cinci cazuri ieșite din comun. Evenimentul a fost gestionat de Consiliul elevilor, sub coordonarea domnului profesor Ovidiu Marc, fiind moderat de elevul Bogdan Secară.
 Primul număr care a înviorat atmosfera a fost un mix de dansuri, cu dansatori din mai multe ansambluri folclorice ale județului Bihor, ansamblul folcloric al economiștilor; printre dănțăuși i-am reperat pe: Alex Tonț, împreună cu Ioana Dumșoara, Alexandru Omuț și Ariana Silaghi, acompaniați de doi instrumentiști: Alexandru Pop (la vioară) și Florin Rus-Alb (la tobă).
Cel de-al doilea număr a fost executat de Barat Andreea, un număr de gimnastică artistică. A urmat Gyogy Rickard și chitara sa, cu o piesă din repertoriul internațional. Doi băieți și două fete au încercat apoi un show dansant; cei patru dansatori  (Petri Sebastian, Pelle Ciprian - parkour, Domoia Bianca și Pușcău Bianca) ne-au prezentat un număr de hip-hop. O apariție ,,satelit" a avut chitaristul Orsos Beniamin, însoțit de Gyogy Rickard.
Câștigătorii ediției
După deliberarea juriului (alcătuit din: Lorincz Erick - vicepreședinte al C.E., Nichita Andra - secretar și responsabil cu presa, Kovacs Brigitta și Hegheduș Georgiana - responsabil cultural), ierarhia talentelor economiste este următoarea: pe locul I - grupul de parkour și hip-hop; pe locul al doilea - Ansamblul folcloric, iar pe locul al treilea - cei doi chitariști (Beniamin și Richard).
Această nouă competiție a talentelor economiste a fost un minunat prilej de dezvoltare personală și profesională, de deschidere spre inedit și frumosul artistic.
Programul desfășurat în cadrul Săptămânii ,,Școala altfel" deschide orizontul fiecărui elev dornic să pășească spre o lume nouă a cunoașterii și creativității.
Andreea Dat
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Economiștii talentați, într-un show inedit.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 22 octombrie 2019