Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bune practici în aplicarea principiului interdisciplinarității

Cercul pedagogic al învățătorilor

Bune practici în aplicarea principiului interdisciplinarității

Școala Gimnazială Nr. 11 din Oradea a găzduit (vineri, 15 aprilie 2016) Cercul pedagogic al învățătorilor din zona de vest a municipiului Oradea, cuprinzând 11 școli.

Tema cercului a fost ,,Bune practici în aplicarea principiului interdisciplinarității" și a fost tradusă prin lecții filmate, susținute de prof. Dorina Brânzaș și Carmen Nica, la clasele I, Monica Vașadi, la clasa a II-a, Gabriela Oșvald, la clasa a III-a, Angela Nuță și Sorina Vențel, la clasele a IV-a; dar și printr-un referat, ca suport pentru discuții și dezbateri, prezentat de prof. Dorina Brânzaș, cu secvențe la toate nivelurile din activitatea claselor Freinet, Școala Nr. 11 fiind singura școală din municipiu (și din județ) unde pedagogia Freinet e la ea acasă, cu bune rezultate...
Activitățile de cerc, la nivelul claselor, au fost conduse de responsabilii de cerc pedagogic: prof. Georgeta Tifor - la clasele pregătitoare, prof. dr. Maria Donca - la clasele I, prof. Diana Zlibuț - la clasele a II-a, prof. Gabriela Oșvald - la clasele a III-a și prof. Florica Hava - la clasele a IV-a.
Evenimentul a fost onorat de directorul școlii, doamna profesor dr. Adelina Iacob.
(D.B. &Ov.D.)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Bune practici în aplicarea principiului interdisciplinarității.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019