Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Rezultatele licitației electronice pentru programul social al Guvernului “lapte-corn”.

Comunicat de presă

Rezultatele licitației electronice pentru programul social al Guvernului “lapte-corn”.

Vă facem cunoscut că, joi, 28 august 2008, Consiliul județean Bihor, a primit de la Sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) clasamentul operatorilor economici, care au participat la licitația electronică, în faza finală, pentru programul social al Guvernului “lapte-corn”.

 În urma finalizării celor două runde ale licitației electronice clasamentul se prezintă astfel:
La lapte și produse lactate  câștigător a fost desemnat SC „DERPAN” SRL Galați, pentru toate cele nouă zone, cu prețul de achiziție pentru zonele 2 și 8 de 0,58 lei, respectiv 0, 63 lei pentru celelalte zone.
La corn și produse de panificație au fost desemnați următorii câștigători: pentru zonele 2,6,8 și 9 SC „ASTRAL IMPEX” SRL Arad, pentru zonele 0,3,4 și 7 SC „ DERPAN” SRL Galați, pentru zona 1 SC „FANTTI HUIZEN” SRL Aleșd, iar pentru zona 5 SC „SALPAN” SRL Salonta. Tot pentru zona 0 a fost desemnat câștigător SC „DORBOB PROD” SRL Oradea. În toate cele nouă zone prețul de achiziție este de 0,33 lei.
Menționăm că la zona „0” s-au oferit prețuri egale de către doi operatori economici, astfel, Comisia de evaluare în baza Ordinului 155/2006, ordin privind aprobarea ghidului referitor la atribuirea contractelor de achiziții publice, a hotărât ca aceștia să prezinte noi propuneri financiare în plic închis, în data de 01.09.2008, ora 8:30.
Precizăm că zona 0 reprezintă Oradea, zona 1 Aleșd, zona 2 Beiuș, zona 3 Marghita, zona 4  Nojorid, zona 5 Salonta, zona 6 Tinca, zona 7 Borș, zona 8 Ștei, iar zona 9 Valea lui Mihai.
Radu ÞÎRLE, președintele Consiliului județean Bihor

Trimite email

duminic, 18 august 2019