Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Carina Molnar a obținut premiul al III-lea

La Concursul național de interpretare (pian) ,,Prietenii muzicii”

Carina Molnar a obținut premiul al III-lea

În 9 aprilie 2016, la sala Filarmonicii ,,Dinu Lipatti" din Satu Mare, s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Concursului național de interpretare (pian), intitulat ,,Prietenii muzicii".

La startul competiției naționale s-au aliniat peste 130 de mici pianiști din 15 județe.
„Înainte să-mi exprim bucuria pe care o încerc acum, când am prilejul de a mă afla alături de oameni speciali, într-o ocazie deosebită, se cuvine să vă salut cu drag și, totodată, să vă asigur de cele mai frumoase gânduri ale mele, de bun venit pe meleaguri sătmărene. Prezența dumneavoastră ne onorează, ne bucură și ne motivează, cu atât mai mult cu cât, contextul în care ne întâlnim, acela al unui concurs național de pian, stă sub semnul frumosului și al sensibilității" a spus directorul Palatului Copiilor din Satu Mare, doamna profesor Gabriela Urs, la deschiderea festivă a manifestării.
Palatul sătmărean a fost reprezentat la actuala ediție de 22 de copii, din cei 70 pe care îi are sub baghetă distinsul profesor de pian Mariana Moga, între care unii sunt la început de drum, în descifrarea tainelor pianului. Și totuși, până și începătorii într-ale pianului au obținut premii. Așa este cazul elevei Carina Molnar, din clasa a VI-a A, de la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu" din Satu Mare (diriginte, profesor Szolschi Camelia). Chiar dacă se află doar în anul întâi de studiu, Carina cea silitoare și ambițioasă, o împătimită a pianului, a reușit performanța de a obține primul său premiu în calitate de solist instrumentist (la pian) și de a ocupa un loc pe podiumul de premiere; premiul al treilea nu este puțin lucru dacă avem în vedere că la etapa națională au concurat 137 de interpreți din 15 județe ale țării.
 A început Concursul Național de interpretare pian „Prietenii Muzicii" Satu Mare (Foto&video)
Felicitări, Carina! Felicitări și mulțumiri, stimată doamnă profesor Mariana Moga!
(Carmen & Ovi)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Carina Molnar a obținut premiul al III-lea. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 5 iunie 2020