Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Spectacolul-concurs ,,Vitejii au talent”

Joi, la C.T. ,,Mihai Viteazul”,

Spectacolul-concurs ,,Vitejii au talent”

Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" din Oradea a organizat joi, 21 aprilie 2016, sub îndrumarea consilierului educativ, dl prof. Lucian Popa, un regal artistic de excepție care ne-a demonstrat că vitejii au talent cu caru, vorba aceea...

Cei 15 concurenți care s-au prezentat în fața juriului (grupuri și soliști): soliști vocali și instrumentiști, dansatori, magicieni, designeri, actori și fotografi, ne-au oferit un show pe cinste.
Chiar dacă juriul (alcătuit din d-na prof. ec. Simona Ardelean - director adjunct, președintele juriului, inspectorii școlari, Raluca Șereș și Horea Abrudan, prof. Diana Sava, Lucian Vinteler, Andrada Bîtea - secretar, Alexandra Giurgiu, absolvent al colegiului și Paula David, reprezentantul Consiliului elevilor) l-a desemnat câștigător pe magicianul Paul Bughiu (din clasa a IX-a D) care a uimit și a vrăjit o sală întreagă, acționând fără cusur, am mai avut concurenți de nota 10, precum: Fărăgău Cătălin din a X-a A (la trompetă), Duluș Darius din a X-a B (la vioară), Indrie Florin din a X-a A (la saxofon), Cighir Andrei din a X-a G (la orgă), fotograful Damian Andrei, majoretele de la Mistique și Kis Tunde din a XII-a C; dar nici ceilalți nu au coborât prea mult, fie că este vorba de trupa de teatru a claselor a XI-a A și a IX-a C (coordonator prof. Alice Popa), fetele din a IX-a F care ne-au prezentat coafuri de top (sub îndrumarea d-nei prof. Gabriela Liberț), Ansamblul de dansuri și Claudiu Aron din a IX-a H, dar și George Iancu din a IX-a G, precum și soliștii de muzică ușoară: Dayana Mezei (din a X-a F), Fazekas Andrea (din a X-a B), Marius Oltean (din a X-a F) ori DJ-ul și prezentatorul Mădălin Moga (din a X-a C).
Au fost două ore de show neobișnuit, cu liceeni ,,coborâtori" din filmul ,,Liceenii", un eveniment marca Viteji talentați fără pereche!
Andreea Dat & Ovidiu Dan
Pentru mai multe poze (90 de poze), accesați Galeria foto: Spectacolul-concurs ,,Vitejii au talent”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020