Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Sfintele Paști în familia Caritas” sau ,,Mânca-vor săracii și se vor sătura …”

Puterea dăruirii și a slujirii aproapelui

,,Sfintele Paști în familia Caritas” sau ,,Mânca-vor săracii și se vor sătura …”

Prima zi de Paști, prilej de sărbătoare pentru toţi creștinii, a fost un moment de bucurie și pentru beneficiarii cantinei noastre, cărora, PS Virgil Bercea, preşedintele asociaţiei, angajaţi şi voluntari le-au servit o masă festivă.

Momentul a prezentat o caracteristică diversă prin faptul că la prânz au luat parte nu doar beneficiarii încadrați în serviciul Cantina Socială, ci și invitaţi ai acestora, prieteni ai beneficiarilor.
Meniul a fost unul pe măsura importantei sărbători. Atmosfera creată de cei care au servit masa a fost un exemplu demn de urmat, prin care cei serviți au reușit să trăiască esența sărbătorii, Învierea Mântuitorului nostru Isus Cristos. Bucuria născută prin acest praznic a scos în evidență faptul că bogăția nu se găsește în lucrurile materiale, cât mai mult în puterea dăruirii și a slujirii aproapelui. Chiar dacă realitatea acestor oameni este una cenușie şi sumbră, tradiția organizării acestui prânz aduce cu sine și experimentarea sentimentului de a fi împreună cu cineva, transmiţând mesajul că nimeni nu este niciodată absolut singur.
Ioana Ostahie,
asistent social

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.