Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul Național „Tinerii Dezbat”

În perioada 20-22 mai 2016, la Oradea

Concursul Național „Tinerii Dezbat”

În perioada 20-22 mai 2016, la Oradea se vor desfășura concomitent două etape regionale ale Concursului Național „Tinerii Dezbat" la care sunt înscrise 39 de echipe din județele Alba, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj, reprezentând unități de învățământ din localitățile: Alba Iulia, Blaj, Oradea, Aleșd, Beiuș, Marghita, Ștei, Cluj-Napoca, Gherla, Turda, Baia Mare, Vișeu de Sus, Satu Mare, Tarna Mare, Zalău, Șimleu Silvaniei.

 Echipele sunt constituite din câte trei elevi din clasele IX-XI, coordonați de un cadru didactic, care a parcurs un program de formare specific acestui tip de competiție.
Concursul este organizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și  ARDOR România, în parteneriat cu Romanian-American Foundation, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Guvernul României prin Departamentul pentru Relații Interetnice și UNICEF România, iar la nivel regional prin Inspectoratul Școlar Județean Bihor.
 Deschiderea va avea loc sâmbătă 21 mai 2016, ora 10,00, în sala festivă a Liceului Teoretic „Aurel Lazăr" care va fi și gazda concursului. 
Claudiu Damian,
consilier Comunicare

Trimite email

joi, 20 iunie 2019