Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Polițiștii bihoreni vă invită în Orășelul Copiilor

Dragi copii, astăzi, de Ziua voastră

Polițiștii bihoreni vă invită în Orășelul Copiilor

Astăzi, miercuri, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului, polițiștii bihoreni îi invită pe cei mici în Orășelul Copiilor, pentru a sărbători împreună printr-o serie de concursuri și jocuri organizate special pentru ei.

Activitățile desfășurate de polițiștii bihoreni pentru a marca Ziua Internațională a Copilului se desfășoară în intervalul orar 11.00 - 14.00, printr-o serie de manifestări organizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, în Orăşelul Copiilor din Oradea.
În acest context, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei de Proximitate şi poliţiştii Serviciului Rutier vor organiza o serie de concursuri pe teme de educaţie rutieră, siguranţă pe Internet, desene pe asfalt, expoziţii de desene cu tematică preventivă şi concursuri de rebus.
Totodată, poliţiştii bihoreni vor distribui, prin intermediul unui stand de informare instalat în Orăşelul Copiilor, diverse materiale informativ - preventive, destinate atât copiilor, cât şi părinţilor şi bunicilor care vor fi prezenţi la activităţile organizate de poliţiştii bihoreni. În același context va avea loc prezentarea tehnicii din dotarea poliției, a motocicletei de serviciu și a unui autoturism de poliție inscripționat.
Dragi copii, polițiștii bihoreni vă așteaptă cu drag în Orășelul Copiilor, pentru a sărbători împreună!
Comisar-șef de poliţie Ioana Indrieş,
Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

Trimite email

luni, 14 octombrie 2019