Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Savoarea dulce a primei zile de vară - 1 iunie

,,Despre copilărie să povestim”

Savoarea dulce a primei zile de vară - 1 iunie

„Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea singură este veselă și nevinovată. Și, drept vorbind, acesta-i adevărul", așa spunea marele nostru povestitor Ion Creangă.

Și noi, dascălii, ascultând povața sa, am dorit să simțim pe deplin bucuria și savoarea dulce a primei zile de vară - 1 iunie -  alături de dragii noștri elevi de la Școala Gimnazială „Georgiu Popa" din Cîmpani.
Astfel, pentru a-i sărbători așa cum se cuvine pe cei mici, dar și pe cei mai mari, cadrele didactice Alb Sanda, Ciotea Andreea și Boldor Alexandra, au pregătit diferite activități și jocuri ale copilăriei pentru elevii de toate vârstele. Pentru început, elevii claselor V-VIII și-au prezentat într-o paradă inedită, creațiile realizate din materiale reciclabile în cadrul activității „Eco fashion". Mai târziu, pe ritmuri muzicale s-au derulat o serie de jocuri, care mai de care mai interesante și atractive la care elevii au participat cu însuflețire și speranța victoriei. Ei au avut parte de înfruntarea unor provocări diverse înfățișând jocuri ale copilăriei demult uitate. ,,Body painting" a reprezentat o altă provocare pentru elevi, în premieră la școala noastră. Câteva eleve talentate, împreună cu cadrele didactice i-au pictat pe elevii doritori, întruchipând diferite personaje din lumea basmelor: prințese, spiderman, batman, Hello Kitty și altele.
Satisfacția elevilor a fost extrem de mare datorită premiilor atractive pe care le-au primit ca și învingători din partea școlii, premii în rechizite școlare și dulciuri. Bucuria lor a fost și mai mare deoarece, pentru munca depusă la școală, zi de zi, au mai fost răsplătiți cu un pachet atractiv și de Primăria comunei Cîmpani, reprezentată de domnul primar Bocșe Raul, care niciodată nu uită să-i răsplătească pe juniorii comunei ce studiază la noi la școală.
Anca Boldor
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Savoarea dulce a primei zile de vară - 1 iunie.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019