Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Beiuşeni premiaţi la Concursul Regional de Matematică Aplicată în Economie ,,ECOMAT 2016” - ediţia a V-a

Sâmbătă, la Satu Mare

Beiuşeni premiaţi la Concursul Regional de Matematică Aplicată în Economie ,,ECOMAT 2016” - ediţia a V-a

Sâmbătă, 14 mai 2016, s-a desfășurat la Satu Mare cea de a V-a ediție a Concursului Regional de Matematică Aplicată în Economie ECOMAT.

Concursul este cuprins în CAERI 2016, nr. 25981 din 11.03.2016, poziţia 1469. La concurs au participat 101 elevi proveniți din 14 școli din 8 județe (Cluj, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Bihor, Sălaj, Maramureş, Mureş şi Arad), toți de la profilul servicii. Judeţul Bihor a avut ca reprezentanți elevi de la Colegiul Economic „Partenie Cosma" Oradea şi de la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaş" Beiuş. Lotul din Beiuş a obținut rezultate foarte frumoase concretizate în premii, mențiuni şi medalii.
Amintim în rândurile următoare performanţa elevilor de la C. T. „Ioan Ciordaş".
Clasa a IX-a - Premiul II - Briscan Dragoş Paul, Menţiune - Perţ Cătălin Andrei, Menţiune - Tau Andreea Diana,
Clasa a X-a - Premiul II - Coste Florina-Aurelia,
Clasa a XI-a - Premiul I - Cap Raul Mihai, participare: Ungur Tabita-Ioana şi Isai Ramona-Mariana
Clasa a XI-a - Menţiune - Marcu Denisa
Elevii au fost îndrumaţi de profesorii Bercovici Crina (IX, XII), Ile Nicolae (X), Cap Gheorghe şi Zoţ Violeta (XI). Între elevii participanți la concurs s-au stabilit frumoase prietenii astfel încât şi-au dat cu toţii întâlnire la ediţia următoare a întrecerii care va avea loc la Bistriţa în mai 2017. Profesorii însoţitori Bercovici Crina şi Cap Simona felicită elevii, îi încurajează să se pregătească pentru a fi selectaţi să participe la concursul „ECOMAT 2017" şi îi asigură că vor avea sprijinul profesorilor de matematică din şcoală. (ABC)
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Beiuşeni premiaţi la Concursul Regional de Matematică Aplicată în Economie ,,ECOMAT 2016” - ediţia a V-a.

 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 5 august 2020