Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

C.T. ,,Alexandru Roman” Aleșd și C.N. ,,Avram Iancu” Ștei au câștigat a III-a ediție

Două colegii din Bihor au câștigat competiția națională de educație financiară ,,Bani pentru școala ta!”

C.T. ,,Alexandru Roman” Aleșd și C.N. ,,Avram Iancu” Ștei au câștigat a III-a ediție

Peste 25.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au parcurs trainingurile de educație financiară - BaniIQ și ecommerce - Banii pe net.

București, 8 iunie 2016. Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman" Aleșd din Bihor și Colegiul Național ,,Avram Iancu" Ștei din Bihor au câștigat a treia ediție a competiției naționale de educație financiară ,,Bani pentru școala ta".
Colegiul Tehnic ,,Alexandru Roman" Aleșd din Bihor va primi o finanțare echivalentă cu EUROpunctele câștigate: 4.512 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiției ,,Bani pentru școala ta" la categoria licee mari.
Categoria liceelor mici a fost câștigată de Colegiul Național ,,Avram Iancu" Ștei din Bihor, care va primi o finanțare de 4.378 de euro, echivalentă cu numărul de elevi și susținători ce au parcurs trainingurile online de educație financiară și comerț electronic BaniIQ și Banii pe net.
Cele două finanțări oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unităților școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.
A treia ediție a competiției ,,Bani pentru școala ta" s-a desfășurat pe o perioadă de 8 săptămâni, timp în care peste 25.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au intrat în competiție unde au parcurs cele două traininguri câștigând EUROpuncte pentru liceele pe care le susțin și dobândind informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca (trainingul BaniIQ), dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite (trainingul Baniipenet).
Competiția ,,Bani pentru școala ta" este organizată de Junior Achievement (JA) România, și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, programe de educație financiară realizate împreună cu Visa și băncile partenere.
Cele trei ediții ale competiției au avut ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile în mediul offline, cât și în cel online, astfel 100.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au parcurs cele două traininguri.
Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulamentul de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro
Despre Junior Achievement România
Junior Achievement România este o organizație non-profit, având ca misiune dezvoltarea în România a programelor internaționale JA de educație antreprenorială, economică, financiară, orientare profesională, sănătate și viață activă și dezvoltarea abilităților pentru viață. 39 de țări din Europa și 123 de țări din toată lumea urmează programele JA. În România, acestea sunt urmate de peste 280.000 de elevi din 1.600 de școli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și cu susținerea financiară a comunității de afaceri. Mai multe informații pe www.jaromania.org.
Dorin Călin
senior Program Manager, Junior Achievement România

Trimite email

joi, 6 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!