Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Magia anotimpurilor văzută prin ochi de copil” (II)

C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd și

„Magia anotimpurilor văzută prin ochi de copil” (II)

În perioada 23 - 27.05.2016, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 Oradea a avut loc expoziția cu titlul „Bucuriile verii" din cadrul Proiectului educativ județean „Magia anotimpurilor văzută prin ochi de copil"

Arta și meșteșugurile din expoziție s-au realizat prin: picturi, desene, colaje, obiecte decorative, obiecte 3D și machete. Secțiunile au fost pentru elevii din învăţământul special, pentru cei din învăţământul special integrat și pentru cei din învăţământul de masă.
Organizatorii (profesoarele Tabita Sass și Felicia Codoban-Luca) le-au mulțumit participanților și echipei de proiect, care au dat dovadă de seriozitate, responsabilitate și implicare pe durata întregului proiect, transmițându-le felicitări fiecăruia în parte.
În data de 26.05.2016 a avut loc jurizarea lucrărilor, în urma căreia, elevii de la C.S.E.I. Nr. 1 Tileagd, s-au clasat pe podium, obținând locul II.
Psihologul Alin Crețu a  fost coordonatorul grupului și al activității din partea școlii, în cadrul  acestui proiect județean.
Psiholog Alin Crețu
Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Magia anotimpurilor văzută prin ochi de copil” (II).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019