Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Patrula de Reciclare și-a desemnat premianții locali ai ediției 2015-2016

Premianții locali ai ediției 2015-2016

Patrula de Reciclare și-a desemnat premianții locali ai ediției 2015-2016

În fiecare județ, două echipe câștigă premiile locale: Patrula cea mai activă și Patrula care a colectat cea mai mare cantitate de baterii.

În București sunt şase premianți - trei patrule din fiecare categorie. În total, 88 de echipe din grădinițe, școli și licee din toată țara au excelat la promovarea colectării selective de deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).
Aflați care sunt campionii voștri la această ediție, pe pagina premianților!
Patrula de Reciclare încheie cu succes a V-a ediție, devenind unul din cele mai longevive și ample programe de educație de mediu din România. Până acum, în cele cinci ediții, Asociația RoRec a acordat peste 400 de premii locale și naționale. Peste jumătate (53%) din școlile înscrise la ediția din acest an sunt cel puțin la a doua participare.
Avem inclusiv un nucleu al ,,veteranilor" care sunt în program de cinci ani, încă de la început! Avem școli și profesori multi-premiați, care au reușit să-și repete performanțele, an după an.
Sunt oare în județul sau în orașul vostru? Aflați aici.
Atenție, e vorba numai de câștigătorii premiilor locale! Premianții naționali se decid în această vară.
Mulțumim tuturor colaboratorilor din presă care ne ajută să dezvoltăm obiceiul sănătos și responsabil al colectării selective a deșeurilor electrice în România și îi susțin copiii și profesorii din echipele locale să câștige unul din premiile naționale.
Alexandra Arnăutu,
manager de proiect

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020