Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Curtea interioară a Şcolii Gimnaziale Nr. 16 a fost asfaltată

Urmează să se amenajeze și spațiul verde din preajma terenului de sport

Curtea interioară a Şcolii Gimnaziale Nr. 16 a fost asfaltată

Prin Direcţia Patrimoniu Imobiliar, Primăria Oradea a finalizat în aceste zile lucrările de asfaltare a curții interioare a Școlii Gimnaziale nr.16, situată în Oradea, pe str. Călugăreni nr. 4. Lucrările au fost efectuate de către firma SC Săgeata Prod SRL, valoarea contractului fiind de 259.964,85 lei, fără TVA.

Lucrările executate cuprind modernizarea și asfaltarea aleilor de acces, repararea și asfaltarea terenurilor de volei, handbal, fotbal, tenis, repararea și asfaltarea curții interioare (decopertarea îmbrăcăminții asfaltice existente, refacerea completă a sistemului rutier - fundația din balast și cu un strat de bază din piatră spartă), executarea trotuarelor de protecție, executarea canalizării pluviale pentru întreaga suprafață a curții interioare și a terenurilor sportive, cu branşare în canalizarea stradală.
Suprafaţa totală asfaltată este de 3417,80 mp.
Momentan sunt în curs de achiziționare și montare două porți handbal, patru coșuri cu suport  baschet, doi stâlpi volei și plasă de volei, urmând ca în perioada imediat următoare să se amenajeze și spațiul verde în preajma terenului de sport. (B.P.)

Trimite email

vineri, 23 august 2019