Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua Copilului - prilej de bucurie la Sudrigiu

Mulțumim părintelui Călin Bocșe

Ziua Copilului - prilej de bucurie la Sudrigiu

,,Miracolul oricărei copilării este că, oricât de apăsătoare ar fi împrejurările în care se petrece, sufletul copilului păstrează o inocenţă sub atingerea căreia totul împrumută ceva din farmecul unui basm şi chiar dacă, odată cu trecerea anilor, inocenţa se va pierde, ceea ce rămâne va fi memoria intactă a întâmplărilor trăite în acea vreme". (Alexandra Noica-Wilson)

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, reprezentând vârsta inocenței și a candorii.
 1Iunie este un prilej de a sărbători copilăria, de a aduce  un cât de mic zâmbet pe chipul copiilor și... de ce nu,  pe chipul tuturor deopotrivă. Aproape an de an comunitatea locală s-a implicat în diverse proiecte realizând nu doar  o „întâlnire" fericită a celor mari cu cei mici prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai  păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil.
Astfel, în 28 mai 2016, copiii din satul Sudrigiu au avut parte de o zi minunată în care Ziua Copilului a fost sărbătorită ceva mai devreme, graţie iniţiativei părintelui paroh, Călin Bocşe, care a organizat în colaborare cu şcoala, o excursie la Peştera Meziad. Excursia a fost o ocazie de întâlnire a tuturor: copii, părinţi, dascăli, într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr şi energie: LUMEA COPIILOR.
Se cuvine să ne exprimăm recunoştinţa faţă de gestul frumos al părintelui, care s-a îngrijit de cele mai mici detalii, oferindu-le copiilor şi pizza, spre marea lor bucurie. Totodată le mulţumim d-nei director, Liliana Balint pentru sprijinul acordat, d-nei preotese, Alina Bocşe şi părinţilor care s-au implicat în acest miniproiect închinat Zilei Copilului.
Ioana Chiorean

Trimite email

miercuri, 19 iunie 2019