Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Carrefour Express

Astăzi, s-a deschis, la Oradea

Carrefour Express

Carrefour, primul grup de distribuție din Europa și al doilea din lume, a preluat în 2007 Artima, iar astăzi (joi, 11 septembrie 2008), a deschis la Oradea (pe strada Corneliu Coposu, nr. 10, din cartierul Rogerius, în fostul magazin Artima) cel de-al 15-lea supermarket Carrefour Express - „cu produse de calitate, la prețuri mici, precum și o gamă mult mai largă decât în magazinele de proximitate, după cum ne-a declarat dna Ruxandra Mureșan, directorul magazinului

 Pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați, veți putea găsi articole de la delicioasele produse de brutărie, patiserie și cofetărie și până la produsele de larg consum din raioanele de băcănie, lichide, întreținerea casei, cosmetică și machiaj.”
Sebastian Malița, celălalt director al magazinului, a ținut să ne asigure de cele patru valori care definesc strategia Carrefour Express – „ cel mai bun raport calitate-preț, cele mai proaspete produse, zilnic, cele mai mici prețuri, zilnic, și servicii de bună calitate.”
Panglica inaugurală a fost tăiată de viceprimarul municipiului Oradea, dl Gheorghe Carp, vicepreședintele Consiliului județean, dl Dumitru Voloșeniuc, alături de cei doi directori ai magazinului, dna Ruxandra Mureșan și Sebastian Malița.
Interesați și curioși, orădenii au venit dis-de-dimineață să vadă magazinul, dar și să cumpere produse la prețuri promoționale. Un produs aproape nelipsit din coșurile și cărucioarele adulților, dar mai cu seamă ale pensionarilor, a fost uleiul. Pesemne că prețul e bun, iar produsul e foarte căutat. Explicația a venit prompt din partea unei bunicuțe: „De-acum, în cazul nostru, al pensionarilor, toate rotițele scârție îngrozitor și trebuie unse cât mai des!”
La scurt timp de la deschidere, aveam să o cunoaștem pe prima cumpărătoare ajunsă prima la casă să-și plătească produsele alese de ea și nepotul său - „care nu a avut stare și somn, din dorința de a fi primul cumpărător al magazinului”, ne-a spus dna Florica Scurt.
Poate câștigă ceva la tombolă!
(Ov. Dan) 
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Carrefour Express. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 1 iunie 2020