Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Campionatul internațional de karate “Openul Budapestei”

Urăm succes “șogunilor” orădeni!

La Campionatul internațional de karate “Openul Budapestei”

În 20 și 21 septembrie 2008, se va desfășura, la Budapesta (Ungaria), cea de-a XI-a ediție a Campionatului internațional de karate, intitulat “Openul Budapestei”.
Echipa de karate modern de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea – “Shogunul” Oradea, pregătită de distinsul profesor și antrenor de karate Ioan Vaida (6 DAN karate), va participa cu un lot de 20 de sportivi.

“Acest eveniment se dorește o “repetiție generală” și, totodată, o “verificare” înaintea Turneului internațional de karate  “Openul Bihorului-Ziua campionilor”, organizat de noi, în 5 octombrie, la Sala Sporturilor “Antoniu Alexe” din Oradea, turneu dotat cu trofeul “Toamna orădeană”, ne-a declarat îndrăgitul antrenor, Ioan Vaida.
“Șogunilor”, să vă întoarceți medaliați! (Ovi DAN)

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)